Jeg har været passioneret fotograf i en lang årrække nu, men det har for alvor taget fat her de sidste par år, da jeg fandt ud af hvilken ramme jeg ville skyde mine billeder i, og hvad jeg mest af alt brænder for, nemlig at skyde portrætter og kreative locations shoots.

Har en kærlighed for inspirerende og nytænkende arkitektur, og bruger gerne det i opbygningen af shoots, hvor linier og dybde er med til at ramme modellen ind i billedet, så man får en god balance og komposition i billedet. Men arbejder også i studiet hvor modellen er 100% i centrum, og hele billedets udtryk af en afspejling af modellens vilje til at slå sig løs, og bryde sine egen forfængelighed.

Jeg er blevet meget inspireret af to fotografer som laver en del arbejde indenfor netop disse områder, Peter Hurley og David Bailey, som er helt fantastisk til at fange udtrykket i billedet. Der er en masse flotte modeller derude, som helt sikkert er gode til at possere og frembringe et fantastisk billede på deres look, men 90 % af disse billeder er ret kedelige at se på, for de fortæller intet til beskueren. Det handler om udtryk i billedet, så billedet kan fortælle en historie, og man kan få en oplevelse ud af at se på det. Det er her jeg gerne vil udfordre mine modeller, og arbejder stenhårdt på at få noget indlevelse og følelser frem i billedet, så der skabes noget helt unikt og noget der er værd at se på.

Lidt mere om mig selv, kan jeg fortælle at jeg er i slutningen af 30′erne, er bosat i Nordsjælland med min dejlige kone og min lille datter, som er mit et og alt! Jeg har fast arbejde ved siden af min foto aktiviteter, så er meget selektiv i mine fremtiddige opgaver, da tiden er knap i hverdagen, og bruger meget tid på at forberede shootet, så jeg får det bedste resultat hver gang.

Carsten Krogh